Бракує ідей для фото? Інстаграм перестав поновлюватися через нестачу ідей? У Рівному з’явилося місце, яке допоможе здивувати усіх вашими фотографіями та зберегти найголовніше - враження та емоції. Фотостудія “Art Format” - це 200 квадратних метрів безмежної творчості та втілення самих космічних ідей. “Вау-ефект” забезпечений.

Тільки переступивши поріг нової фотостудії #ArtFormat, хочеться просто сказати “вау”. Сучасний інтер’єр з цікавими деталями, які хочеться розглядати та розглядати, професійний адміністратор, який з щирою усмішкою покаже кожну деталь та порадить як зробити фотосесію особливою. Високі стелі, які дозволяють втілити в реальність будь-яку ідею. І, звичайно, локації, дивлячись на які відразу хочеться сказати “Сфотографуйте мене тут, і тут, і ще тут”. Все на високому рівні!



pic

ЛІЛІЯ НИКОНЧУК, адміністратор фотостудії «ArtFormat»:

“Особливістю фотостудії «ArtFormat» є єдина у Рівне нському регіоні аква-зона. Зйомка з водою зробить ваші фото та відео унікальними та незвичними. “

У #ArtFormat ви зможете

- зробити ніжне та витончене фото у надзвичайній спальні стильних відтінків

- влаштувати сімейний день та зробити фото емоційними та яскравими

- пограти на фортепіано 1900 року та зробити душевні та творчі фото

- відчути себе зіркою та зробити ефектні фото у єдиній аква-зоні у Рівне нській області



pic

На відкриття найбільшої фотостудії у Рівному запросили відомого київського фотографа Олександра Ктитарчука. Під час свого візиту столичний гість провів майстер-клас рівненським фотографам.

ОЛЕКСАНДР КТИТОРЧУК, фотограф з 40-річним стажем:

"Ця фотостудія зроблена з любов'ю. Дуже багато сучасних деталей. Відразу помітно, що сюди вкладено багато творчості та ідей. Рівне нські фотографи - добрі та веселі, тому вірю, що у них все вийде!"

Радує те, що у студії враховані всі тренди, для того щоб ваші фото були максимально сучасними та стильними. Гардероб, аква-зона, нове освітлювальне обладнання і величезна кількість реквізиту - все для реалізації ваших найсміливіших ідей.

ЮЛІЯ НИТРОНІНА, відвідувачка фотостудії «ArtFormat»:

“Просто “вау”. Фотостудія надзвичайно велика, простора та вражає своїми вишуканими декораціями та надзвичайними локаціями, адже можна влаштовувати фотосесії у будь-якому стилі.

Юля вже випробувала на собі декілька локацій. Її фото вражають.



pic

У студії створені максимально комфортні умови для гостей. Тут, про вас піклуються та працюють для вас! Тому - це #mustvisit для кожного.

Збережи враження у фотостудії ArtFormat. Приєднуйся!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок

ЖК "На Щасливому" вулиця Вячеслава Чорновола, 91-л

+38 (068) 1311212

+38 (050) 1311212

E-MAIL art.format.rivne@gmail.com