Сьогодні, 25 квітня в Рівному було продовжено відпрацювання практичної фази проведення антитерористичних навчань, що проходили під егідою Служби безпеки України у Рівненській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зокрема в умовах максимально наближених до реальних було проведено командно-штабне тренування з органами управління та підрозділами служб цивільного захисту Рівне нської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за активної участі авіації ДСНС України, а саме: медичного Єврокоптера ЕС-145.

Відпрацьовували дві умовні ввідні. Перша – це вибух в багатоповерховому житловому будинку з подальшим руйнуванням міжповерхового перекриття та друга – це ліквідація дорожньо-транспортної пригоди на трасі міжнародного значення Київ-Чопа. В обох випадках були потерпілі. Для ліквідації цих надзвичайних пригод був залучений особовий склад пожежно-рятувальної служби Рівне нщини та служби цивільного захисту області.

По завершенню навчань підбито підсумки та дано тверду оцінку готовності Рівне нської територіальної підсистеми цивільного захисту до реагування на будь-які складні надзвичайні ситуації.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic