Ще до початку передвиборчої агітації у Рівному вже заговорили про безальтернативність виборів на посаду міського голови. І все ж нинішній мер Володимир Хомко до плебісциту готується по дорослому. Навіть із партією визначився. Власні політичні уподобання та стратегію майбутніх перегонів сьогодні особисто повідав рівненським журналістам.

І справді є така партія в українському політикумі. І тепер у Рівному про неї знатимуть більше, адже Володимир Хомко визначився і віддався цій політичній силі взамін на узаконену можливість балотуватися. Свій вибір голова пояснює просто, каже сподобалася назва. Конструктивний патріотизм проти мітингових дудок та прапорів, мінімум політики та максимум господарки. Впевнений електорат це оцінить

Не докучатимуть Хомку на цих виборах і колишні конкуренти. Василя Червонія вже немає. Світлана Богатирчук-Кривко свою кандидатуру не висуватиме. Не потребує крісла міського голови і один із основних ймовірних конкурентів нинішнього голови - колишній очільник області Віктор Матчук, у нього свої плани. Плани на місцеві вибори у міського голови наполеонівські. Хоче не тільки залишитися на власній посаді але привезти за собою команду як до міської так і обласної рад. Впевнений, люди оцінять його старання на посаді міського голови та дадуть можливість завершити почате вже у наступній каденції.