Пластикові картки на замовлення в нашій компанії - це якість і довговічність, практичність і доступна ціна, стиль і оригінальні іміджеві рішення. Доставка по всій Україні.

Виготовлення дисконтних пластикових карт

Дисконтні картки - спеціальні засоби для забезпечення вигоди і зручності покупців і продавців, які широко використовуються в сучасних комерційних взаєминах.

Основним призначенням пластикових дисконтних карт є можливість надання і використання знижок при виконанні:

- покупок в магазинах;

- замовлень в кафе, ресторанах та інших підприємств громадського харчування;

- отримання комплексу послуг в обслуговуючих організаціях (автосервісах, салонах краси, спортивних і розважальних клубах).

Пластикові картки з дисконтом застосовуються користувачами на підставі правил, встановлених продавцем товарів і послуг, і є чудовим способом підвищення популярності конкретної організації.

Якщо вам необхідно збільшити кількість задоволених клієнтів, підвищити показники прибутковості і активно продовжити розвиток свого бізнесу, поспішайте замовити дисконтні карти в поліграфічної компанії VPM-Поліграф.

Секрет вашого успіху: пластикові дисконтні картки всіх видів від VPM-Поліграф

Дисконтні карти можна розділити на наступні види:

- що працюють на підставі фіксованого відсотка дисконту;

- накопичувальні картки;

- карти, що працюють від імені будь-якого пред'явника;

- карти, що працюють виключно від імені персонального користувача.

Таким чином, замовлення дисконтних карт стає чудовою можливістю збільшення числа зацікавлених клієнтів посередництвом пропозицій, що цікавлять конкретного користувача в конкретних обставинах.

Вирішивши замовити дисконтні карти в компанії VPM-Поліграф, ви надасте своїм клієнтам додатковий стимул звертатися за товарами і послугами саме до вас.

Як замовити дисконтні картки в Україні

Виробництво пластикових карт є одним з основних напрямків діяльності цифрової друкарні VPM-Поліграф, і ми готові запропонувати вам весь свій досвід і знання з розробок індивідуальної, якісної та ефективної продукції.

Ви можете надати нашим співробітникам вже готовий макет дизайну карти або розробити унікальний, креативний і імідж-коректний дизайн за допомогою наших фахівців-дизайнерів.

Ми допоможемо вам підібрати технології, які відповідають тиражу замовлених вами карт, надамо консультаційні послуги з питань нумерації продукції, її дизайнерських особливостей та інших нюансів, що дозволяють вам стати володарем якісної і корисної продукції.

Крім стандартного комплексу послуг, що пропонуються виробниками пластикових карт, компанія VPM-Поліграф забезпечує своїх клієнтів ексклюзивними перевагами співпраці - максимально вигідні та комфортні умови і ціни.

Забезпечте своєму бізнесу імідж-підтримку, що виділяє вас в очах покупців і партнерів - замовте пластикові дисконтні картки в цифровій друкарні VPM-Поліграф.