Кольоровий цифровий друк візиток, виготовлення візиток нестандартної форми, розробка оригінального дизайну, тиснення фольгою, ламінування та фігурна висічка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Виготовлення та друк візиток – який тип обрати?

Візитка належить до елементів, що роблять найбільш значущий вплив на успіх будь-якої фірми. Нерідко ця картка здатна допомогти в проведенні операції на дуже велику суму. Ось чому фахівці з просування радять зайнятися питанням виготовлення та друку візиток вже на перших етапах створення бізнесу.

Щоб спростити завдання, розберемо існуючі різновиди візиток:

Особисті.

Відрізняються від інших видів відсутністю строгих правил і стандартів оформлення. Тобто дизайн підбирається виходячи з переваг власника картки, адже головне, щоб на ній були відображені номер телефону та ім'я. Всі інші дані можуть бути опущені. Виходить, така візитка дається людині, щоб отримати можливість продовжити спілкування або співпрацю.

Ділові.

Мають жорсткі правила оформлення: використовується строгий дизайн, відповідний корпоративному / маркетинговому стилю фірми, вибирається якісний повнокольоровий цифровий друк на щільному папері. У більшості випадків текст наноситься чорним кольором на білому тлі.

Також подібна візитка вимагає вказівки докладних даних, а саме: логотипу компанії, назви; П. І. Б. та посади працівника; адреси офісу компанії, електронної пошти, веб-сайту; телефонів - робочого, домашнього, мобільного.

Корпоративні.

Цей різновид несе рекламну функцію, розповідаючи про послуги компанії, а не про персонал. Тому в ролі контактних виступають номери телефонів гарячої лінії та менеджера по роботі з клієнтами.

Оскільки подібна візитна картка представляє не одну людину, а цілу організацію, не радимо намагатися заощадити на виробництві - якість повинна бути якомога вище, при цьому дизайн повинен включати елементи корпоративного стилю. Завдяки цим простим правилам вам вдасться створити позитивний імідж компанії.

Іміджеві.

Цей тип найбільш поширений серед осіб творчих професій. З цієї причини такі візитки виділяються на загальному тлі оригінальною формою, використанням авторських малюнків, незвичайних матеріалів, способів обробки країв. VIP-візитки.

У виробництві цих карток використовуються матеріали найвищого класу, вони поєднують в собі ексклюзивний дизайн, сучасні друкарські технології. Такі візитки можуть бути стандартного формату або незвичайних форм. Вони виготовляються з паперу або створюються із пластику, дерева, шкіри, металу.

Який би тип візитки ви не обрали б, спосіб і якість виготовлення, оформлення, матеріал - все це основні компоненти, з яких складається кожна візитна картка. Зауважимо, що навіть папір для друку існує різних видів, в яких новачкові неважко заплутатися. Тому краще звертайтеся до професіоналів своєї справи, щоб отримати найкращий результат.

Якщо ви хочете замовити якісний друк візиток, вам допоможе цифрова друкарня VPM-Поліграф, яка спеціалізуємося на всіх видах друку візиток (офсетний, трафаретний, цифровий і так далі). Крім того, у нас встановлено найсучасніше і якісне обладнання для друку візиток. Фахівці друкарні виконують замовлення будь-якої складності.