Сталева леді, стримана й ділова. Саме такою звикли бачити Надію Гладкевич, генерального директора групи компаній РЕНОМЕ. Її слова надихають та змушують замислитися, а образ спонукає ніколи не зупинятися. Та от близькі звикли бачити зовсім іншу – турботливу, ніжну та люблячу. Як поєднати два різні образи у один – секретами успіху ділиться Надія Гладкевич.

Про себе

Я з не надто забезпеченої сім’ї. Мама - бухгалтер, тато - інженер. Звикла працювати над собою. Особливо над собою. У цьому дуже проявлявся характер лідера, керівника. Тому досі в людях не подобається лінь, коли опускають руки і перестають боротися за себе. Не вибачаю підлості. По гороскопу - близнюк, а тому дуже люблю, щоб картинка навколо постійно змінювалась, не стояла на місці. Знаю, що ще багато чого не встигла у житті. Тому й сама ще до кінця не знаю, де «вистрелю» найближчим часом. Вважаю, що найдорожче, що у нас всіх – це час. Не важливо, хто ти – керівник чи технічний працівник у компанії – повинен знаходити час розвиватися. Важливо знайти гармонію у житті: приділяти увагу дітям та сім’ї, ходити на концерти, займатися спортом, вивчати мови, подорожувати. А для цього потрібне найважливіше – уміти управляти своїм часом.

Про керівництво і успіх

Директор – це спосіб досягати цілей. Але водночас, це посада, яка багато до чого зобов’язує. Адже маєш брати на себе відповідальність, приймати рішення швидко. Важливо ще й щоб ці рішення були правильними. Але керівники теж люди, тому і вони можуть помилятися. Я впевнена, що “людей-янголят” на керівних посадах не буває. Керівник - це в характері. Ними стають люди, які готові брати відповідальність за інших. Багато керівників у наших компаніях проходили цю трансформацію від висококваліфікованого спеціаліста до керівника. Адже, потрібно усвідомити, що найскладніша робота - це робота з людьми.

Успіх не приходить нізвідки. В першу чергу, це досягнення команди та оточення. Людина не може бути успішною, коли навколо - неуспішні.

Про розвиток

Не варто забувати, що є на світі книжки, музика, мистецтво, спорт, родина, друзі та світ, який потрібно побачити. У житті має бути все. І, на мою думку, це все треба встигнути. Відчуття реалізованості на роботі не дасть відчуття щастя, якщо все інше проходить повз тебе.

Більше читайте на 6-8 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок