Таня з тих людей, що не можуть займатися тим, що не знаходить відгуку в її душі. Саме тому вона постійно пробує щось нове та не зупиняється на досягнутому. Життя – це розвиток. Це те, що приносить насолоду і відкриває нові горизонти. Дівчина з власного досвіду знає, як перетворити улюблене хобі в бізнес. Шоу-рум “Bellezza Beautyshop” з італійською косметикою та білизною – це комфорт та затишок, якість та стиль, зручність та практичність.

Успіх – це коли я приходжу з роботи, і настільки задоволена своїм днем, що не відчуваю втоми

Музика – іспанська

Освіта – юрист-міжнародник

Життєве кредо – насолода - це не тільки результат, а і процес

Головне в білизні – якість в поєднанні з красою

Як виникла ідея перетворити хобі в бізнес?

Починалося все з косметики. Рік назад стали в тренді такі матові блиски, які не стираються. Я собі декілька замовила у сестри, яка живе в Італії. Всі мої подруги були у захваті: “де ти їх взяла?”, “покажи!”, “я теж хочу!”, «як ти з ним ходиш увесь день?!» Чесно, я просто сиділа в кафе і подумала : “Хмм, а цим цікавляться, тому чому мені не почати це розвивати”. І вже ввечері я створювала сторінку, розповідала всім своїм подружкам, приймала замовлення. Згодом сестра підкинула мені ідейку збільшити свій асортимент. В Італії є такі аутлети (торгові центри та магазини), де представлена білизна популярного по всьому світу італійського бренду “Intimissimi” з минулих сезонів зі знижками. Ми вирішили спробувати попрацювати і з нею.

Чому саме італійська білизна?

Бренд ”Intimissimi” було засновано 1996 року. Він має великий досвід та тисячі магазинів по всьому світу. В Україні також є магазини, де представлена білизна цього бренду, але за досить високими цінами. Купити дешевше можна тільки у нас. Якість не пропадає, просто білизна із попередньої колекції. У нас можна знайти красиву та якісну жіночу, чоловічу нижню білизну, купальники та одяг для сну італійського бренду “Intimissimi”, а також “Сalzedonia”, “Tenezis” різних розмірів. Відкриття шоу-руму було необхідністю? Так. Адже зі збільшенням кількості замовлень з Рівного працювати стало складніше. Потрібно було кілька разів на день їздити в різні куточки міста та віддавати пакетики. В цьому, звичайно, є свій «шарм», але це забирає багато часу. Краще, якби я була на місці.Тим паче це дозволить не перетворювати свій будинок у склад: в мене усі шафи були “забиті” білизною, фірмовими пакетиками, помадами тощо. Тому я і вирішила, що потрібно розвиватися. Головне – рухатись далі. Бажання є, а значить – все буде.

Більше читайте на 24-25 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок