Високий зріст має дві сторони медалі. Ви можете залишити в тіні всіх жінок навколо вас, але спробуйте підібрати собі ідеально довгу весільну сукню, яка закриє ваші щиколотки, а рукави не будуть до ліктя. Є деякі поради і прийоми для тих наречених, зріст яких є не малим. Є два варіанти – або замаскувати свій зріст, або насолодитись ним на повну.

Зміни

Більшість дизайнерів весільної індустрії шиють сукні довжиною з декількома сантиметрами в запасі. Однак, якщо ваш зріст без каблуків перевищує 180 см. – це не буде для вас виходом. Багато весільних суконь з низьким подолом можуть відгинатись, щоб стати довшими. Не забудьте урахувати висоту підборів, щоб уникнути повторних візитів до роздратованої кравчині.

Форма

Облягаюча весільна сукня прекрасно підходить для наречених, які хочуть виграти на своєму високому зрості, але не підійде тим, хто хоче приховати свій зріст. Важливою є мінімізація пропорцій та рівновага між висотою і шириною. Підберіть для себе сукню в стилі «балерина» або бальну сукню з низькою талією і пишною спідницею, щоб нижня частина виглядала коротшою . Тримайтеся подалі від весільних суконь із завищеною талією.

Верх плаття

Верх плаття повинен бути без бретелей і рукавів та з глибоким вирізом, що підкреслить довгі тендітні руки. На додачу, оголені руки привертають увагу до лінії плечей, а стегна в свою чергу – до силуету пісочного годинника.

Аксесуари

Високі наречені можуть насолоджуватися розкішшю прикрас. Тим не менше, прості прикраси або тільки один основний аксесуар буде неабияк відволікати увагу від вашого зросту.

Фата

При виборі фати у вас немає жодних обмежень. Ви можете обрати фату будь-якої довжини, не боячись, що ви будете занурені у тканину.

Взуття

Це питання для багатьох наречених, які насторожено ставляться до свого зросту. Якщо ви не хочете нахилятися до нареченого для першого весільного поцілунку, існує багато чарівних весільних балеток, які не будуть поступатись елегантності взуття на височезних підборах. Крім того, весільні туфлі не будуть помітними під довжиною плаття і ви зможете безперервно танцювати цілу ніч.