Незабаром всі матуся світу будуть відзначати світле свято - День матері. Хочете порадувати матусю в цей день? І це не обов'язково повинен бути дорогий подарунок, адже навіть крихітна частка щирої уваги набагато важливіше будь-яких матеріальних подарунків.

Не менше за інших дітлахи люблять вітати своїх мам зі святами, обіймати, цілувати і дарувати свої перші вироби. Однією з таких є листівка на День матері своїми руками. Нехай самі діти і не впораються, але за допомогою вихователя або татка зможуть змайструвати простеньку, але дуже милу дрібничку.



pic



pic

Якщо у вас є талант до образотворчого мистецтва, можете самостійно намалювати малюнок для листівки. Квіти або тваринки, природу або сім'ю. Неважливо, яким буде зображення, головне - що листівка на День матері своїми руками з паперу буде унікальною і неповторною. Матусі неодмінно сподобається.



pic



pic



pic Для виготовлення листівки можна використовувати кольоровий папір, картон, різнобарвні гудзики, блискітки, атласні стрічки та багато іншого. Все залежить від фантазії.



pic



pic

Листівку можна купити на будь-яке свято. Але на День матері краще змайструвати її своїми руками з картону, паперу та інших підручних матеріалів. Таке щире і справжнє свято не терпить штучних і підроблених речей. До того ж, саморобна листівка на День матері - давно не проблема.



pic



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як заощадити на відпочинку: практичні поради рівнянам