Сьогодні вночі, 8 травня, патрулюючи на вулиці Польовій інспектори помітили автомобіль СITROEN JUMPER, який рухався з технічною несправністю, а саме не горіла права фара в режимі ближнього світла.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліцейські вирішили зупинити автомобіль.

Під час спілкування з 33-річним водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння, інспектори запропонували водієві пройти тест на визначення ступеню сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі на що останній відмовився у присутності двох свідків.

З метою уникнення відповідальності 33-х річний водій пропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 1000 гривень, на що йому роз’яснили, що це є кримінальним злочином, однак водій продовжував їх пропонувати, але уже збільшив суму до 2000 гривень.

На водія інспектори склали наступні адміністративні матеріали: протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння ) по відмові та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів)

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic