Завтра, 15 травня, в Рівненській ОДА всеукраїнський волонтерський табір «Будуємо Україну Разом» проведе зустріч з громадою та ЗМІ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Місце проведення – каб. 201. Час – 12.00.

Під час заходу відбудеться презентація діяльності «Будуємо Україну Разом» (БУР) зі Львова. Окрім цього, на зустрічі обговорять результати роботи БУРу в Рівне нській області, зокрема, в смт Смига. Презентують проекти об’єктів, які волонтери та місцева громада реалізували у селищі за підтримки БУРу, місцевої влади та бізнесу.

Презентуватимуть результати роботи команда організаторів табору «Будуємо Україну Разом»: Віра Пасішнюк - адміністраторка, Ігор Мосевич - координатор будівельного напрямку, Олександра Теслюк - координаторка культурно-освітньої програми.

Будуємо Україну Разом - це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. Щороку БУР залучає волонтерів з усієї України, щоб разом допомогти неповним, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи в різних містах України. Діяльність проекту почалася з Краматорська, де в 2014 відновили 25 квартир, зруйнованих під обстрілами. З того часу, «Будуємо Україну Разом» провів майже 40 таборів, в яких взяло участь 1400 волонтерів. Разом з ними БУР допоміг відремонтувати домівки 144-м сім’ям та створив 7 молодіжних платформ.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.