Зрозуміти, що у вашому домі панує негативна енергетика, дуже просто. Найчастіше тут втрачаються або безслідно зникають речі, хворіють домочадці або домашні тварини, самі собою ляскають двері та кватирки, гинуть кімнатні рослини, занадто часто ламається побутова техніка, а також бувають чутні незрозумілі звуки та шуми. Якщо ти постійно помічаєш хоча б деякі з цих ознак в своєму будинку, варто задуматися про його енергетичне очищення.

1. Прибирання

Увійшовши в чисту і простору кімнату, кожна людина відчуває внутрішню гармонію і комфорт. Візьміть за правило робити генеральне прибирання в кінці тижня. Кожен раз, прибираючи в домі, ви очищаєте його від негативної енергії.

2. Звільнення від мотлоху

Слід негайно позбутися від усього зайвого в домі. Старі речі, якими давно ніхто не користується, тільки накопичують негативну енергію. Позбувшись від непотрібного мотлоху, ви відразу ж відчуєте зміни в енергетиці свого житла.

3. Морська сіль

Кристали солі мають унікальну здатність вбирати негативну енергію. Зробіть насичений соляний розчин з 5-7 столових ложок морської солі і 5 літрів води. Гарненько помийте цим розчином підлогу.

Також можна розставити тарілочки з сіллю по кутах тієї кімнати, де найбільше часу проводить ваша сім'я.

4. Очищення звуком

Гучно ляскаючи в долоні, обійдіть всю кімнату по периметру. Особливу увагу варто приділити кутам, зупиняючись в кожному з них. Потім необхідно добре вимити руки під проточною водою.

5. Кімнатні рослини для гармонізації простору

Кімнатні рослини не тільки дають вашій оселі кисень, а й заражають простір позитивом, посилюючи круговорот життєвої енергії.

Багато кімнатних квітів є захисниками і донорами. Це означає, вони здатні переробляти негативні вібрації і повертати їх вже у вигляді позитивних випромінювань.

Бажаємо, щоб у вашому домі панувала тільки позитивна енергетика!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що дарувати на хрестини?

Як заощадити на відпочинку: практичні поради рівнянам