15 травня о 02:10 до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с.Воронки, Володимирецького району.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

За вказаною адресою до місця події відразу було направлено черговий караул рятувальників з райцентру.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що загоряння виникло в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку. Ще до прибуття вогнеборців місцеві жителі змогли приборкати вогонь та не дати вогню поширитися на значну площу. Провівши бойове розгортання, вогнеборці оперативно ліквідували осередок загоряння та не дозволили вогню поширитись на інші кімнати. Пожежа не завдала значних збитків, вогонь пошкодив підлогу та стіни в одній з кімнат та знищив матрац .

Держслужба з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до населення: паління в нетверезому стані призводить до пожеж, під час яких пошкоджується майно, травмуються і гинуть люди. Заядлі курці, нехтуючи своїм життям, наражають на небезпеку й оточуючих.

Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення людей до власної безпеки – стає причиною значної кількості пожеж!

Про це повідомляє начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.