З Міжнародного аеропорту «Рівне» до сонячної Анталії на відпочинок літатимуть вже 4 рази на тиждень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Польоти до турецького курорту буде здійснювати ще й туристичний оператор Travel Professional Group (TPG). Відправка пасажирів здійснюватиметься двічі – п’ятницю та вівторок.

Нагадаємо, з початку травня розпочав чартерну програму туристичний оператор «Join Up». Зараз перельоти кампанія здійснює в четвер, а з кінця травня - ще й в неділю.

Як розповідає співзасновниця TPG Олена Бойко, рівненський напрямок достатньо перспективний. Перший рейс майже повністю заповнений пасажирами. Втім у планах – не лише продовжувати анталійську літню програму, а й розширити напрямки перельотів.

«Ми продовжуємо програму підтримки регіональних аеропортів, співпрацюємо, у тому числі, й з рівненським летовищем. Окрім анталійської програми, маємо намір відновити зимові перельоти до Єгипту. А у разі попиту туристів – запуск чартерів до Кіпру та Греції», - зазначає Олена Бойко.

Перельоти відбуватимуться на літаках «МакДуглас», каже генеральний директор авіакомпанії «BRAVO» Ігор Логвиненко. Для того, щоб літали боїнги, аеропорт повинен пройти перевірку:

«Рівне нський аеропорт в цьому напрямку просунувся вперед. Методика роботи відпрацьована. Залишаються нюанси по інфраструктурі. Тоді авіакомпанія зробить технічний аудит аеродрому та руліжної доріжки. Після цього можна буде прийняти рішення про використання боїнгів для перельотів».

«Збільшення рейсів - це хороша перспектива. Сподіваємося, що депутати обласної ради підтримають програму розвитку летовища. В першу чергу вона спрямована на погашення заборгованості, закупівлю необхідної техніки. Це має збільшити можливості нашого летовища, що позитивно позначиться на його подальшому розвитку», - зазначив заступник голови Рівне нської ОДА Ігор Тимошенко.