Близько о пів на п’яту ранку сьогодні, 17 травня, троє невідомих осіб у балаклавах проникли на територію навчального закладу села Мирогоща Дубенського району.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Погрожуючи холодною зброєю, вони зв’язали охоронця та вахтершу і намагалися заволодіти коштами з банкомату за допомогою болгарки.

У результаті проведених розшукових заходів працівниками кримінальної поліції, злагоджених дій оперативних підрозділів і проведеної спецоперації працівники КОРДу за «гарячими» слідами знешкодили та затримали групу гастролерів. Ними виявилися 24-х, 25-ти та 44-річні жителі Одеської області.

Як повідомив т.в.о начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков, зловмисники пересувалися на автомобілі «Audi» з іноземною реєстрацією. Віджавши пластикове вікно з тильної сторони, вони проникли у приміщення навчального закладу, де розташований банкомат. Погрожуючи викруткою, нападники мотузками зв’язали руки та ноги 50-річного охоронця, жителя Здолбунівського району, та 49-річної вахтерши, місцевої мешканки, наказали мовчати та перемістили їх у підвальне приміщення.

У момент, коли зібралися заволодіти грошовими коштами із банкомату за допомогою болгарки, їх затримали спецпризначенці.

Всі троє, двоє з яких раніше судимі, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішуються питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

«Відомості за фактом розбійного нападу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України, — зазначив Сергій Волков. — Наразі всіх трьох перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області