ТРК "Рівне 1" продовжує залишатися улюбленим каналом жителів Рівненської області.

Праймові проекти власного виробництва, ексклюзивні футбольні трансляції матчів Української Прем'єр-ліги, інформаційні та інформаційно-аналітичні програми, дитячі проекти, гостро соціальні проекти зробили "Рівне 1" улюбленим каналом рівнян у 2017 році.

"Наш успіх – це результат системної роботи команди. Ми аналізуємо і прислухаємось до вподобань глядачів. "Рівне 1" шукає баланс, у якому велика порція інформаційного, а також розважального й пізнавального, інформаційно-публіцистичного продукту. Спільна робота команди призводить до поліпшення якості контенту та впливає на лояльність аудиторії. Ми також докладаємо зусиль для просування телеканалу в соціальних мережах і в інтернеті, тому показники телеканалу ростуть не тільки серед глядачів традиційного телебачення, але і серед користувачів інтернету", - наголосила виконавчий директор "Рівне 1" Оксана Власюк.

Перше індустріальне дослідження регіональних телекомпаній зроблено компанією «Фактум Груп» на замовлення Незалежної асоціації телерадіомовників.

Згідно з результатами дослідженням, до п'ятірки лідерів за переглядами у місті Рівне увійшли такі телеканали:

1. "1+1" - 77,1%

2. "Новий канал" - 59,0%

3. ICTV - 59,0%

4. STB - 52,2%

5. "Рівне 1" - 52,1%

Таким чином, Перший місцевий увійшов до ТОП-5 найрейтинговіших телеканалів та посів першу позицію серед регіональних телеканалів за переглядами у Рівному, з незначною похибкою поступившись одному найпопулярніших каналів України - "СТБ", але залишивши нижче у рейтингу такі канали як "Інтер", Телеканал "Україна", "5 канал" та інші.

Ознайомитись з повною картиною телекомпаній - лідерів у регіонах України можна на сайті Незалежної асоціації телерадіомовників.

До слова, порівняно з іншими регіонами рівненські глядачі надають більшу перевагу саме місцевому телеканалу - 52,1% у "Рівне 1".
У Чернівцях серед регіональних компаній лідирує ТРК Чернівці з показником 42% та трохи менший показник у ТВА - 41,4%.
У Дніпрі перше місце за тижневим охопленням займає 34-й канал - 27,5%.
У Тернополі серед регіональних компаній за тижневим охопленням перше місце посідає TV-4 - 26.8%.
В Черкасах - телеканал ВІККА - 26,8%.
У Херсоні на першому місці ВТВ плюс 20,4%.
У Запоріжжі - ТВ-5 - 29,7%.
У Харкові - ATH - 15%.
У місті Одеса першість серед регіональних посідає 7-й канал - 12%.



pic

Дослідження проводилось у період: 1 хвиля: 25 червня – 28 серпня 2017, а друга хвиля: з 23 жовтня – 10 грудня 2017, участь у ньому взяли мешканці 11 міст України, віком 18-54 роки. Загальна вибірка склала 12000 респондентів. (1600 респондентів у великих містах і по 800 респондентів в інших)

"Маємо амбіційні наміри підвищити свої показники, - каже директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов. - Рухаємось вперед по цій драбині, аби завоювати ще більшу прихильність глядача і виправдати рішення щодо назви нашої телекомпанії "Рівне 1" - бути першими".