Тримання під вартою на 60 діб — такий запобіжний захід обрав суд 37-річному жителю села Городище, який 16 травня завдав смертельні тілесні ушкодження знайомому.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

До поліції 18 травня повідомив 49-річний мешканець села Городище, що у своєму будинку виявив тіло знайомого 50-річного односельчанина. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що напередодні до господаря прийшли двоє знайомих. Під час розпивання алкоголю між 37-річним та 50-річним чоловіками виникла суперечка, у ході якої молодший умисно наніс останньому не менше трьох ударів ногами в ділянку живота та грудної клітки. Потерпілий отримав тілесні ушкодження у виді травми грудної клітки та черевної порожнини з крововиливом, численні переломами ребер. Чоловік за медичною допомогою не звертався і залишився гостювати. За два дні від отриманих травм він помер.

Поліцейські затримали раніше судимого зловмисника, йому повідомили про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Зараз він перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівне нській області.