Ще один крок зробила міська влада для того, аби відірвати рівненських дітей від телевізорів та комп'ютерів. Задля благородної мети - залучити школярів до більш здорового способу проведення вільного часу чиновники підкинули дітлахам роботу для ніг, рук та навіть голови.

Паперова кулька замість м'яча. Таке ноу-хау рівненських школярів відтепер відійде в минуле. Справжній рай з шкіряних м'ячів сьогодні з'явився у 15 рівненській школі. Тут чиновники зібрали представників усіх навчальних закладів міста аби віддати їм спортивні атрибути - новенькі м'ячі у вічне користування. Кажуть, жодної політики - все заради майбутнього.

По сім м'ячів будь-якого типу - волейбольні, баскетбольні та футбольні. Такий комплект отримала кожна рівненська школа. Діти тішаться - чиновники радіють - змогли виконати обіцяне та спокусити школярів спортивним приладдям.

І саме такі м'ячі закупили в Луцьку. Вийшло дешевше ніж у магазинах, бо працювали без посередників. Яскраві якісні кулясті угорського виробництва привезли у Рівне вчора під вечір. Всю ніч їх надували представники управління молоді та спорту. Нині перевіряють на міцність рівненські школярі.

Міська влада обіцяє і надалі підтримувати рівненську молодь у їх прагненні до здорового відпочинку. Розповідають на черзі за м'ячами - спортивні майданчики. Утім вже після виборів, щоб ніхто не звинуватив у піарі.