Наш дивовижний світ пронизаний потоками енергій - позитивними та негативними. І одні, й інші впливають на наше самопочуття і настрій. Що це за місця з негативною енергетикою, які потрібно обходити стороною?

У народі багато прикмет про «несприятливі» місця, побувавши в яких можна втратити здоров'я. Біоенергетики пояснюють це тим, що все, що нас оточує має свій заряд енергії - позитивний чи негативний. Є зони з негативною енергетикою, де краще не перебувати тривалий час і взагалі, обходити їх стороною. Звичайно, вони не здатні відразу ж різко погіршити здоров'я, але вплинути на настрій і самопочуття, змінити гармонійні вібрації нашого біополя - цілком.

Ріг будинку і всі будівлі з гострими кутами

Остерігайтеся стояти на розі будинку і біля сучасних будівель, які мають гострі, випираючі кути та елементи - вони випромінюють негативну енергію, немов протикають наскрізь своїми гострими кутами і шипами наскрізь, поглинаючи позитивну енергію.

Не стійте під мостом

З мостами пов'язують багато прикмет і забобонів. Міст - це завжди з'єднання чогось, вважається, що він незримо з'єднує світ живих і мертвих.

Каналізаційні люки

Намагайтеся обходити каналізаційні люки стороною і не наступати на них, вважається, що вони поглинають позитивну енергію. У народі є навіть прикмета, що, тих, хто постоїть на каналізаційному люку очікує невдалий день.

Перехрестя

Про перехрестя складено безліч «страшилок», в народі кажуть, що це улюблене місце ворожок і чорних магів, а відьми на перехрестях роблять змови. Тому, нічого не підбирайте з землі в цих місцях, особливо, монетки.

Місця, де ростуть чортополох і кропива

Вважається, що ці рослини-вампіри ростуть на тих місцях, де дуже негативна енергетика, можливо стався злочин або нещасний випадок. Чим більша рослина, тим сильніший негатив цього місця.

Місця біля стічних канав

Вода - потужний переносник енергії, а через стічні канави стікається вся негативна енергетика місцевості, тому тут завжди зосередження найпотужнішого негативного потоку.

Занедбані місця, руїни будинків і пустирі

З давніх-давен вважається колосальним скупченням негативної енергії, все те, що забуто, у занедбаному стані. Намагайтеся обходити їх стороною. Якщо ваш будинок знаходиться поруч з таким місцем, скористайтеся енергетичним захистом, наприклад, зробіть оберіг для захисту будинку або візьміть на озброєння поради фен-шуй по залученню позитивної енергетики.

ОБОВ'ЯЗКОВО ПРОЧИТАЙТЕ:

Три незвичайних способи швидко підняти собі настрій

Що зробити у вихідні, щоб краще відчувати себе весь тиждень