Велосипед - це корисна в усіх відношеннях річ: і транспортний засіб, і для зміцнення здоров'я, і ​​для підняття настрою. Але, є нюанс - власникам двоколісного друга необхідно потурбуватись про його зберігання.

Багато хто і не наважується на покупку велосипеда, так як вважають, що місця в квартирі для його зберігання немає. Дуже даремно, адже є безліч причин придбати велосипед, а ось питання: «куди поставити?», цілком можна вирішити, навіть в умовах маленької квартири.

В шафі.

Навіть в звичайних, але габаритних моделях шаф можна з успіхом прилаштувати конструкцію, і для цього зовсім не обов'язково, кожен раз складати і розкладати велосипед. Так, доведеться трохи посунути речі, придбати для двоколісного друга чохол, ретельно вимити раму і колеса, зате не будете кожен день про них спотикатися.

На стіні.

Існують як вертикальні, так і горизонтальні кріплення на стіну для велосипеда. Що вибрати - вирішувати вам, виходячи з параметрів квартири, наявності вільного місця і естетичних уподобань. Горизонтальні кріплення - трохи більш компактні і красиві, безліч дизайнерів використовують їх для прикраси інтер'єру.

На стелі.

Теж досить цікавий варіант розміщення велосипеда. Майте на увазі, що для квартир з низькими стелями він не підійде.

Популярні тенденції в дизайні інтер'єрів: скандинавський стиль та ф'южн

У коморі / в гаражі.

Якщо у вашому розпорядженні є вільне місце в коморі або гаражі - відмінно! Буде чудово, якщо попередньо подбаєте про чохли для улюбленого транспортного засобу.

Спеціальні меблі та велостійки.

На сьогоднішній день існує величезна різноманітність спеціальних меблів для велосипедів. Найчастіше вони зберігають функції звичайного стелажа або полиці, але мають нішу або кріплення для спортивного інвентарю. Що ж стосується стійок, то вони підходять тільки для просторих кімнат. Зате, на них відмінно тримаються мінімум два велосипеди. Так що, якщо у вас трохи меблів, ви напевно знайдете місце для такої двох'ярусної парковки.