Ім'я - це не просто набір звуків. У кожного імені є своє значення і свої характеристики, які передаються його власникові. Що ж означає перша буква вашого імені і як вона впливає на характер?

Коли ви чуєте якесь ім'я, в голові виникає певний образ, іноді трапляється так, що ім'я людині зовсім не підходить. Давайте перевіримо, наскільки ви підходите під опис свого імені.

А. Лідери і егоїсти по натурі. Дуже вимогливі, не терплять одноманітності і рутини, як в роботі, так і в особистому житті. Якщо у відносинах немає нових вражень і мотивації, здатні на зраду.

Порада: виховувати терпимість і повагу до партнера.

Б. Цілеспрямованість, прагнуть до матеріального достатку і благополуччя. Люблять екстремальні види спорту і гострі відчуття. Дуже довго і обережно будують відносини, хоча абсолютно не вимогливі до партнера.

Порада: раціонально розподіляйте свій час.

В. Творчі особистості, романтичні. Оптимісти, у всьому намагаються бачити тільки позитивні сторони, дуже люблять життя. Швидко переключаються з одних відносин на інші, але якщо зустріли свою людину, будуть вірні до кінця життя.

Порада: ставте реальні цілі.

Г. Сумлінні та педантичні. Часто жертвують собою і своїми інтересами заради близьких і заради досягнення мети. Не поспішають одружуватися і зв'язувати себе зобов'язаннями, але від партнера вимагають відданості і надійності.

Порада: критично ставтеся до думки оточуючих.

Д. Дуже романтична натура, віддані і надійні в любові, орієнтовані на сім'ю і довгі відносини. Примхливі у відносинах, не люблять визнавати своєї провини в сімейних проблемах, вимогливі в побуті, що часто призводить до конфліктів.

Порада: думайте про наслідки своїх вчинків.

Е. Цілеспрямовані, проникливі і товариські. Дуже наполегливі в досягненні мети, нехитрі, не терплять конфліктних ситуацій і намагаються їх швидше залагодити. Життєрадісні і цікаві в спілкуванні, але дуже незалежні, тому в особистому житті можуть виникнути деякі складності.

Порада: стежте за тим, що ви говорите.

І. М'які витончені натури. Мають прекрасне почуття гумору, енергійні, не терплять монотонності і одноманітності. Часто своєю чесністю і прямолінійністю ображають і відштовхують від себе людей. У любові дуже непостійні.

Порада: будьте стримані у своїй прямолінійності.

К. Тактовні і дипломатичні. Властива деяка невизначеність і метання в любові, часто марно сумніваються в спільному майбутньому з партнером. Вступивши в шлюб, і зіткнувшись з труднощами, вважають, що зробили помилку.

Порада: будьте терплячі і не поспішайте з висновками.

Л. Товариські, мають неабиякі артистичні здібності. Уміють любити і бути коханими, але невдачі в любові можуть привести до зловживання алкоголем. Якщо ж все складається вдало, то це ідеальний партнер для сімейного життя.

Порада: будьте стримані в їжі і спиртних напоях

М. Турботливі, сором'язливі, з прекрасною уявою. Живуть мріями про майбутнє, не помічаючи того, що відбувається тут і зараз. Воліють мати тихе і спокійне життя, люблять природу, прагнуть створити в будинку гармонію і затишок.

Порада: живіть сьогоднішнім днем.

Н. Відповідальні, чесні і вибагливі. Дуже вразливі, тому часто захищаються, нападаючи першими, це говорить про невпевненість у собі. Допоможе впоратися зі страхами і комплексами підтримка коханої людини. Разом ви зможете створити прекрасну родину і знайти щастя.

Порада: будьте менш вимогливі до людей.

О. Чутливі, інтуїтивні, вміють поводитися з грошима. Люблять усамітнення, рідко пускають когось в свій замкнутий світ. Не люблять шумних компаній і велике скупчення людей. Мріють про те, щоб опинитися з партнером удвох на безлюдному острові.

Порада: насолоджуйтеся життям і менше аналізуйте його.

П. Акуратні, педантичні, залежні від чужої думки. Дуже азартні, вміють берегти чужі секрети. Прагнуть самоствердитися за рахунок інших, дуже стурбовані своєю зовнішністю. Ужитися зможуть тільки з людиною зі схожими принципами.

Порада: не втрачайте своє "я".

Р. Відповідальні і впевнені, схильні до авантюризму. Терплячі, але до певного моменту, після якого немає дороги назад. Зухвалі і рішучі, неможливо зламати ні словом, ні дією. Партнера слід вибирати з добре знайомих людей або старих друзів.

Порада: зважуйте свої можливості, йдучи на ризик.

С. Владні і примхливі особистості. Життя зводиться до пошуку придуманого ідеального образу, часто неіснуючого в природі. Тому влаштувати особисте життя непросто і романи закінчуються нічим. Опустіться на землю, мисліть критично і не вдавайтеся до крайнощів.

Порада: перегляньте свої вимоги до партнера.

Т. Неординарна, творча особистість. Люблять різноманітність і мінливість. Швидко захоплюються, легко закохуються, тому часто помиляються у виборі партнера для сімейного життя.

Порада: будьте вибагливі.

У. Великодушні, вміють співпереживати. Не конфліктні, всіляко уникають стресових ситуацій, тому часто йдуть на компроміс. Однолюби, зазвичай створюють сім'ю з однокласниками і друзями дитинства.

Порада: довіряйте своЄМУ партнеру.

Ю. Романтичні, цілеспрямовані. Бояться всього нового, не люблять несподіванок і змін, з побоюванням ставляться до нових відносин. Якщо все ж вирішуються на шлюб, то роблять свого партнера щасливим і самі знаходять сімейне щастя і спокій.

Порада: сприймайте любов як нагороду.

Я. Самодостатні, зухвалі. Любов до гострого слівця відлякує від них людей, часом тих, з ким склалися б гармонійні відносини.

Порада: стежте за тим, що ви говорите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У які дні не можна вінчатися?

7 енергетично небезпечних місць, які потрібно обходити стороною