Кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 20-річного молодика слідчі Острозького відділу скерували до суду. Зловмисник відповідатиме за вчинений грабіж 15 березня цього року в селі Оженин.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Після опівночі 54-річна жителька Острога чекала на залізничній платформі потяг на Київ, тоді як двоє молодиків прогулювалися, то територією станції, то на пероні. У момент, коли жінка відволіклася, один із них вдарив її ногою, вирвав із рук сумочку та кинувся навтьоки. У сумочці знаходилися особисті документи та речі, два телефони, зарядні пристрої до них, два флеш-накопичувача, ключі від будинку та грошові кошти. Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень.

Під час проведення першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські Острозького відділу встановили, що до злочину причетний непрацюючий 20-річний житель району. Слідчі за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України повідомили йому про підозру. Молодик зізнався у вчиненому та сприяв слідству.

Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Однак міру покарання для нього встановлюватиме суд.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.