До 15 липня триває прийом заявок на участь у національній премії Global Teacher Prize Ukraine 2018.

Якщо ви практикуючий вчитель - маєте шанс виграти 250 тисяч гривень. Саме такий головний приз національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2018, яка проходить в Україні другий рік поспіль. Номінувати свого вчителя також зможуть пересічні українці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки закликають подякувати вчителям [ВІДЕО]

Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Участь у ній можуть взяти практикуючі вчителі, а оформити заявку можна самостійно чи ж отримати номінацію від когось з учнів.

Прийом анкет триває до 15 липня. Далі триватиме відбір, вже 15 серпня оголосять ТОП-50, а 1 вересня - ТОП-10 найкращих номінантів. Переможця премії назвуть 6 жовтня.

Серед призів премії - Поїздка та участь GLOBAL EDUCATION & SKILLS FORUM 2018 у Дубай, 1 рік безкоштовного навчання від "Освіторії" та 250 тисяч гривень.

Заповнити анкету на участь або номінувати вчителя можна на офіційному сайті премії до 15 липня: globalteacherprize.org.ua

У 2017-му національна премія зібрала 2500 номінацій і 632 заявки з усіх областей країни. З п’ятіркою найкращих педагогів-новаторів зустрічався Президент України, а переможець Global Teacher Prize Ukraine Паул Пшенічка потрапив до рейтингу «100 найвпливовіших українців». Це вперше за 26 років незалежності в такому рейтингу опинився педагог.

Для довідки:

Global Teacher Prize — «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.