Кожній людині властиво заздрити, це одне з наших природних почуттів. Є заздрість біла і чорна, від заздрості можна навіть позеленіти, так би мовити. Але набагато корисніше буде направити нашу енергію в позитивне русло і навчитися через заздрощі отримувати користь собі на благо.

Будь-які негативні емоції діють руйнівно, перш за все, для людини, що їх відчуває. На жаль, часто ми самі не усвідомлюємо, що причини багатьох хвороб і неприємностей в житті потрібно шукати в нас самих, в наших негативних думках, емоціях і вчинках. Заздрість - негативне, руйнівне почуття, воно викликає в нас бурю почуттів і емоцій, впоратися з якими дуже складно. Однак лаяти і засуджувати себе за це - теж не вихід. Набагато краще знак мінус перетворити в знак плюс, те, що було чорним, зробити білим. А це нам під силу!

Як навчитися перетворювати негативну енергію в позитивну, витягувати з заздрості користь для себе і значно покращувати власне життя?

Не приміряйте на себе чужу долю

Одна подруга зайняла високе положення на роботі ... Іншій чоловік постійно робить дорогі подарунки ... У третьої фігура краща ... Як тут не позаздриш? Але не варто приміряти на себе чуже життя і долю, у кожного свій шлях у житті і своя плата за її подарунки. Ви не знаєте, яку ціну доводиться платити кожному за той чи інший поворот долі. Може виявитися так, що ваша знайома отримала новий дорогий подарунок від чоловіка в якості вибачення за зраду чи образу, подруга, досягнувши кар'єрного росту, пожертвувала теплими стосунками в сім'ї, а гарна фігура колеги коштувала їй багато сил і втрати здоров'я ...

У які дні не можна вінчатися?

Зробіть заздрість стимулом для власного прогресу

Визначтеся, що викликає заздрість найбільше і прагніть зробити так, щоб об'єкти заздрості прийшли у ваше життя. Зробіть так, щоб заздрили вам і вашим успіхам - але для цього потрібно розвиватися і працювати.

Хочете ідеальну фігуру - займіться спортом і дотримуйтеся правил хорошого харчування. Не подобається зовнішність - запишіться до косметолога, зробіть модну зачіску, підберіть стильний одяг. Бажаєте мати більше грошей - подумайте про зміну роботи на більш високооплачувану, шукайте свої сильні сторони і розвивайте саме їх, підбираючи зміну, рухайтеся в цьому напрямку.

Перетворюйте заздрість в радість

Пам'ятайте завжди про закон бумеранга - що пошлете в Космос, те і отримаєте у відповідь тільки в кілька разів сильніше. Послали злість - отримали у відповідь в сто разів більше негативу в власне життя, направили добро - отримали в сто разів більше благополуччя, здоров'я, здійснення мрій.

Якщо відчули заздрість, не піддавайтеся на негатив, перетворюйте її в добро. Заздріть по-доброму, відчуваючи радість за іншу людину. Всесвіт великий, якщо у ньому знайшлося благо для іншої людини, то обов'язково знайдеться і для вас! Сподобалася модна сумочка подруги (нова машина, квартира, крутий телефон)? Подумки побажайте собі таку ж, навіть краще, щиро посміхніться подрузі і зробіть їй комплімент. Енергія сильних емоцій здатна творити справжні чудеса.

ОБОВ'ЯЗКОВО ДІЗНАЙТЕСЯ:

Як перша буква в імені впливає на характер і долю людини