Супергеройський блокбастер від Marvel "Месники: Війна нескінченності" просто "порвав" світовий прокат. Касові збори фантастичного фільму перевищили два мільярди доларів, повідомляє спеціалізований сайт Box Office Mojo.

Однак, "Месники 3" стали всього лише четвертим фільмом в історії кіно, який зумів дістатися до такої високої планки. Для цього картині знадобилося сім тижнів.

На сьогоднішній день в списку найкасовіших стрічок в історії "Війна Нескінченності" поступається лише "Аватару" ($ 2 млрд 788 млн), "Титаніку" ($ 2 млрд 187 млн) і картині "Зоряні війни: пробудження сили" ($ 2 млрд 68 млн) . Відзначимо, що фільму цілком під силу піднятися на третє місце.

Нагадаємо, свій внесок в досягнення цього рекорду зробив і відеоблогер Тоні Мітчелл, відданому шанувальнику Marvel. Хлопець подивився "Месники 3" 46 разів! Шанувальник MCU витратив близько 630 доларів (квиток в кіно в США коштує в середньому близько 15 доларів). Відзначимо, що мережа IMAX помітила хлопця після того, як його твіт став вірусним, і подарувала йому ще 50 квитків у кіно.

ОБОВ'ЯЗКОВО ЧИТАЙТЕ:

Як перестати залежати від чужої думки: три простих поради

10 гаджетів з минулого, які змінили світ