Життя дуже непередбачуване, і в кожного з нас можуть виникати надзвичайні ситуації, які потребують додаткових фінансових витрат. А якщо до зарплати ще далеко, а позичати у знайомих, ой як не хочеться. Що ж тоді робити? В такому випадку вам знадобляться послуги ломбарду.

Адже, будь-який громадянин може отримати позику під заставу своїх речей - це можуть бути як прикраси, так і техніка. Але, пам’ятайте, що вони повинні бути в хорошому, робочому стані, інакше ви не отримаєте за них досить багато грошей або взагалі нічого не отримаєте.



pic В наш час, прості вимоги ломбардів приваблюють широке коло клієнтів, які відчувають невелику і короткострокову потребу в грошах.

Переваги користування послугами ломбарду:

- Швидке отримання коштів. У ломбарді можливо здати під заставу ювелірні вироби (срібні, золоті, з дорогоцінними каменями), побутову техніку і електроніку в хорошому стані. Зауважимо, що ціна золота залежить від ваги виробу, проби та стану.

pic - Бажаєте позбутися від старого телевізора чи сережок, які вже набридли, а хочеться нові, і до того ж за хорошою ціною золота? Вам не потрібно витрачати купу часу, розміщуючи оголошення про продаж своїх речей, адже крім застави річ можна здати в ломбард назавжди.

- Економія часу. Звернувшись в ломбард ви зможете швидко дізнатися всю інформацію у досвідченого консультанта або ж на сайті ломбарду, не виходячи з квартири.

- Відсутність тяганини з різними документами. Для візиту в ломбард при собі потрібно мати лише паспорт. Рішення приймається на місці, гроші видають відразу.

- В ломбард можна йти не тільки за грошима, а й за покупками. Після закінчення терміну застави і до передачі речі в сховище є пару тижнів, протягом яких речі в ломбарді продаються. І тоді, можна купити техніку в хорошому стані за половину або третину вартості. А ціна золота вас приємно здивує.



pic - Будь-який клієнт зможе взяти гроші на термін від 1 дня до 35 діб. В кінці цього терміну ви зможете погасити весь кредит і отримати ваше заставне майно, або продовжити його ще раз.

Зазвичай, після того, як ви закладете кілька речей і вчасно погасите кредит, ломбард почне вам більше довіряти і буде готовий дати вам більше грошей на інші предмети в майбутньому, якщо ви до них звернетеся.

Проте, не забувайте і про ризики! По-перше, якщо ви вчасно не повернете позику чи не продовжите термін то втратите свої прикраси чи техніку. По-друге, за користування таким видом позики ви сплачуєте, хоча і невеликі, але все ж відсотки. І по-третє, будьте пильні, щоб не потрапити до нелегального ломбарду і не бути ошуканим.