Вважаєш, що прекрасно розбираєшся в останніх модних трендах? А як на рахунок трендів в інтер'єрі?

Торшер

Практично всі дизайнери інтер'єрів радять змінити звичне освітлення на точкове. Що це означає? А значить це, що тобі потрібно відмовитися від громіздких світильників на користь торшерів і бра, які будуть м'яко освітлювати квартири в стратегічно важливих місцях.



pic

Декоративні подушки

Давай відразу визначимося: ніяких комплектів з однаковими орнаментами і кольорами. Подушки можуть бути в різній колірній гамі, різних розмірів і з різним декором. Однак постарайся підбирати їх за певним принципом, щоб вони не виглядали аж надто різношерстими.



pic Твори мистецтва

Навіть не думай купувати натюрморти і пейзажі! Це вже давно нікого не дивує. Чим оригінальніша картина, тим цікавіше буде виглядати твій інтер'єр.

Незвичайні кімнатні рослини

Це найпростіший і завжди актуальний спосіб миттєво перетворити сумну кімнату.

Романтичні ароматичні свічки

М'яке освітлення, приємний ненав'язливий аромат, гарне оформлення - і це тільки мала дещиця переваг свічок. Завдяки їх чарівній дії квартира відразу набуває затишного виду.

Дзеркало на повний зріст

Якщо ти вважаєш себе модницею, тоді велике дзеркало тобі точно стане в нагоді. Але не тільки з цієї причини. Завдяки його поверхні будь-яка, навіть сама крихітна, кімната стає візуально більшою і світлішою.

pic Книжкова полиця

Не повіриш, але книги теж можуть стати прикрасою твоєї квартири!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

5 табу для спальні: як не можна ставити ліжко по фен-шуй