Президент Федерації футболу України Андрій Павелко переконує, що ситуація з "Вересом" та "Львовом" потребує оцінки УЄФА. Саме після її оголошення будуть внесені зміни до регламенту ФФУ.

Про це він сказав у інтерв'ю одному зі столичних телеканалів.

Окрім того прокоментував ситуацію, як команда з Другої ліги потрапила відразу у Прем'єр-лігу.

"Не потрапила. У них не мінявся ідентифікаційний код, склад гравців, тренерів, керівництва клубу лишився такий же як у "Вересі". Ця ситуація, мабуть, спонукатиме нас до більш детальних змін до регламентних норм, щоб у майбутньому можна було регламентувати такі речі," - зазначив Павелко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи поверне рівненський "Верес" колишніх гравців? [ВІДЕО]

За його словами, відповідь від УЄФА очікують до початку сезону - 22 липня. До цього часу також планують провести засідання виконкому ФФУ, на якому затвердять повний склад учасників УПЛ та запропонують зміни до регламенту.

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що футбольні клуби "Верес" та "Львів" помінялися місцями. Рівняни мали б виступати у Другій лізі, тоді як львів'яни - у Прем'єр-лізі.

Вже 12 червня у мережі оприлюднили атестат, який дозволяє НК "Верес" грати саме у Другій лізі. Тоді ж мова зайшла і про тренера для команди. 14 червня керівництво клубу офіційно представило Володимира Гоменюка, який посів цю посаду.