Новий. Сучасний. Багатофункціональний. Такий відновлений майданчик презентували за адресою вул. Макарова, 10. Він має площу 600 м2 та відкритий для всіх охочих. Дітлахи щасливі, адже тепер, бігаючи з м'ячем, можуть відчути себе справжніми зірками! Хто знає, можливо саме з цього майданчика розпочнеться їхня легендарна футбольна кар’єра.

Футбол – це не просто улюблена гра для мільйонів українців, але й відпочинок, підтримання фізичної форми, антистрес, зустрічі із друзями, знайомства та безцінні моменти. Саме любов українців до футболу надихнула компанію Mastercard започаткувати Всеукраїнську соціальну ініціативу «Передай пас», у рамках якої компанія разом з партнерами планує оновити 14 футбольних майданчиків у 12 містах України.

Пощастило і Рівному: 20 червня, відбулося офіційне відкриття майданчика на вул. Макарова, 10, оновленого у партнерстві ТАСКОМБАНК і Mastercard. Це 600 кв м спортивного простору, оформленого відповідно до всіх міжнародних вимог для гри в міні-футбол і баскетбол. У ході відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали мультифункціональне гумове покриття, встановили нові огорожу і спортивне обладнання.



pic

У своєму виступі на відкритті сучасного майданчика, Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні, розповіла:



pic

«Ми раді, що наша географія оновлених майданчиків розширюється — тепер список поповнило Рівне , перше з міст у Західній Україні, де офіційно відкрито майданчик в рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». На даний момент рівень облаштування дитячих майданчиків для занять аматорськими видами спорту недостатньо високий. Сподіваємось, цей майданчик стане центром спортивного дозвілля для юних і дорослих мешканців міста й служитиме місцевій громаді не один рік. На сьогодні Mastercard з партнерами вже відкрили 3 майданчики, а загалом заплановано 14 майданчиків у 12 містах України. Ми вважаємо, що такі проекти по-справжньому безцінні, тому що вони дають можливість українцям розвиватися, а дітям відійти від віртуального простору та займатися спортом на свіжому повітрі».



pic

Офіційне відкриття нового сучасного майданчика відвідало близько 100 рівнян, з яких більшість – діти. Вони прийшли підготовлені до спортивного свята: одягли форму, взяли м'ячі та впевнено ділилися футбольними вміннями з іншими. Адже новий майданчик дає нові можливості.

Майданчик відновили у партнерстві ТАСКОМБАНК і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали мультифункціональне гумове покриття на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.

Денис Раковський, директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК», наголосив:



pic

«Для ТАСКОМБАНКУ підтримка соціальних проектів уже давно стала традицією. Ми працюємо на ринку уже більше 27 років, і за цей час ми переконалися на практиці, що соціально-відповідальний бізнес повинен працювати на довгострокову перспективу. Діти — це наша головна цінність, це наше майбутнє. Саме тому сьогодні ми раді підтримати їх у прагненні до здорового способу життя і бути причетними до розвитку спорту в Україні. Я впевнений, що інвестуючи у спорт, ми інвестуємо у розвиток нашої країни та її престиж на міжнародній арені».



pic

З відкриттям майданчика у рівнян з'явилося ще більше можливостей грати в легендарну командну гру, на професійно відновленому полі, в своєму районі.

Тому гайда грати у футбол разом! Адже з м’яча починаються безцінні футбольні історії!