Всі знають, що відпочивати корисно. Літо - найкраща пора року для заряду позитивної енергії на весь рік. Ось і красуні Першого місцевого вже почали планувати куди вирушать під час відпустки. Морям, озерам чи горам надають перевагу наші дівчата у статті далі.

Олена Рибінська, ведуча

- Відпустку планую провести в Україні. Сімейний, затишний, рідний і найкращий - ось такий він буде, наш відпочинок.



pic

Ірина Ничипорук, ведуча, журналіст

- Обожнюю море! Кілька років поспіль відпочиваю в Україні. Намагаюся обирати тихі місця, щоб відволіктися від суєти. Вдається не завжди, але... Цьогоріч купатимуся у хвилях Чорного моря на Миколаївщині в компанії найрідніших. Відпочиватиму тілом, душею й розумом.



pic

Інеса Пославська, редактор відділу новин, журналіст

- Цього року я ще не знаю, де буду відпочивати. Ще в роздумах, але точно знаю, що моя відпустка буде найкращою, адже зі мною будуть найрідніші люди, які заряджають своєю шаленою енергетикою. Якщо й кудись поїду, то це там, де вода. Дуже люблю море! Тільки не в Україні, бо за останні 3-4 роки воно радше нагадує місцевий Басів Кут (багато сміття). Тож, якщо вибиратиму куди їхати відпочивати, то за корднон.



pic

Юлія Павленко, кореспондент

- Кожного року у свою відпустку їду з друзями на море. Зазвичай, це Одеса. Цього року у планах поїздка за кордон. Яка країна це буде, ще не визначилась:)



pic

Вікторія Полюхович, редактор журналу SURENZH

- Люблю різний відпочинок: як активний, так і пасивний. Цього літа планую поїхати у Болгарію з друзями та відпочити на морі. Там відпочивали і минулого року. Нам сподобалося, тому хотілося б повернутися. Також в планах відвідати наші красиві кар'єри та озера, та трішки поїздити по Україні. Подорожуйте, адже мандри роблять нас щасливими.



pic

Анастасія Боднарська, кореспондент

- Відпустку проведу в Рівному. Нікуди не планую їхати, бо вступатиму в цей час на магістратуру. Хіба, якщо вдасться, поїду позасмагати на якийсь із місцевих пляжів.



pic

Анастасія Кучеренко, автор програм, ведуча

- Цьогоріч планую відпочинок у Європі. Обожнюю море та гори. Для мене відпустка - це, перш за все, час звільнитися від всього негативу, набратися сил, яскравих емоцій та побувати у нових країнах, щоб потім знову взятися за роботу.



pic

Марія Себестьянович, бухгалтер, ведуча

- В цьому році плануємо поїхати за кордон, але ще точно не вибрали куди) минулого року були в Чорногорії, вона прекрасна!



pic

Дарина Гапонюк, кореспондент

- Їду з батьком в гори, це наша сімейна традиція підкорювати Карпатські хребти. Минулоріч піднімалися на Мармороський хребет і стояли на кордоні з Румунією. А цього літа вже була в Одесі на вихідних, хоча лише 3 дні.



pic

Дарья Онищук, ведуча

- Планую свою відпустку розділити в 2 етапи. В Україні вагаємося між Коблево та Затокою. А пізніше, восени, хотілося б в Туреччину або Египет.



pic

Вікторія Бондар, журналіст

- Цього літа ми з чоловіком вирішили здійснити свою давню мрію - відвідати Грузію. Плануємо не відлежуватися на сонечку і купатися у морі, а поблукати всіма таємничими закутками цієї непервершеної республіки. А ще хочемо насмакуватися їхніми сирами і вином:)



pic

Любов Данча, ведуча, кореспондент

- Відпустку чекаю із нетерпінням. Точно знаю, що на море цього року не вийде поїхати, а от у мальовничі, рідні краї збираюся. У Закарпатті завжди раді мене бачити і відпочинок дуже насичений, повірте.



pic

Анастасія Бондар, контент-менеджер сайту rivne1.tv

- Оскільки я люблю мандрувати, цього року відпустку планую провести не в Україні, і тим самим поповнити список відвіданих країн. В планах зійти на нову вершину і відпочити на березі гарного моря.



pic

Наталія Михасик (Козачок), редактор журналу SURENZH

-Ми з чоловіком та друзями плануємо свою відпустку провести на морі. Для нас це ідеальний відпочинок... Шум моря, пекуче сонце та найближчі друзі - що може бути краще?



pic

Олена Грицаюк, менеджер відділу продажів

- Частину відпустки вже спланувала. Їду відпочивати з друзями в м. Затока. А другу частину відпустки хотілося б провести в Карпатах. Сподіваюся що це вийде.



pic