24 червня у Харкові відбулось (*подвійне вбивство*) в результаті якого загинула подружня пара та було поранено дитину. Однією з жертв виявилась жителька (*міста Рівне*). Про це повідомляє (*ГУНП Харківщини.*)

В неділю, 24 червня, в квартирі будинку в місті Харків розстріляли сім'ю. 40-річний бізнесмен Олег Соловйов і його 39-річна екс-дружина Яна Козак загинули на місці. Їх 12-річна дочка була поранена пострілами в ноги і плече.

"На місце виїхав екіпаж, який зафіксував, що в одній з квартир на вулиці Академіка Павлова лежить труп жінки, чоловіка і дитини. Дитина була ще в свідомості. Викликали" швидку ", яка надала допомогу дитині. Його відвезли в дитячу обласну лікарню", - розповів глава Нацполіції в Харківській області Олег Бех.

Жителі будинку розповіли слідчим, що бачили у дворі дому підозрілий автомобіль. Цей автомобіль затримали біля однієї зі станцій метро, яка знаходиться неподалік місця вбивства. В машині була виявлена вогнепальна зброя.



pic



pic

Як розповів Олег Бех, 42-річний підозрюваний майже не пручався поліцейським і знаходився в складному психологічному стані.

"Затриманий одразу почав співпрацювати зі слідчими", - повідомив начальник ГУНП в Харківській області.. За його словами став відомий головний мотив скоєння подвійного вбивства - боргові зобов'язання глави сім'ї. Нібито, чоловік заборгував затриманому 100 тисяч доларів і не збирався їх віддавати.

Дівчинка з мамою жили в місті Рівне . 17 червня затриманий виїжджав з потерпілим у Рівне , де забрав його сім'ю (дочку і колишню дружину). Там між чоловіками стався скандал.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину. Це передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув'язнення.