У Рівному пройшли змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв підрозділів Департаменту поліції охорони.

У змаганнях брали участь 28 команд поліції охорони з усіх регіонів України. Команди змагались у двох номінаціях - командній та особистій.

Урочисте відкриття змагань та жеребкування відбулося у Рівне нському вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони. Самі ж змагання проходили на території Міжнародного Аеропорту "Рівне ".

Першого дня правоохоронці вправлялися у класичній смузі екстремального маневрування, яку використовують в змаганнях «Кращий за професією». Перевіряли точність, технічне виконання вправ.

Другого дня - смуга контраварійного водіння, яку використовують у змаганнях з багатоборства тілоохоронців.

Зазначимо, що правилами передбачено, що за кожну збиту фішку водій отримує додаткові 5 секунд до свого часу, а за невиконання фігури потрапляє в кінець турнірної таблиці.

26 червня відбудуться заключні етапи змагань та урочисте нагородження переможців.

За підсумком двох днів змагань між 28 командами поліції охорони було визначено переможців змагань з маневрування на службових автомобілях: третє місце посіла команда Управління поліції охорони у Львівській області, друге – УПО у Волинській області, а перше – УПО в Рівне нській області.

Переможці отримали пам'ятні дипломи та медалі, про це повідомляє управління поліції охорони в Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic