Мабуть, кожен з нас знає, що найбільш універсальним презентом на весілля є гроші, адже з якоюсь річчю далеко не завжди можна догодити закоханим, а от готівку молода родина неодмінно знайде на що витратити. Проте одруження – подія, погодьтесь, непересічна, і багатьом гостям хотілось би подарувати не лише конверт з грішми, а й щось, завдяки чому пара ще довго згадувала б цей особливий для них день.

Фотокнига

Одним з найцінніших подарунків є спогади. Якщо ви близький друг або родич молодят і проводили з ними разом багато часу, в доповнення до грошей можете подарувати їм оригінальну фотокнигу. Такий альбом може бути наповнений вашими спільними з парою фото – з вечірок, відпочинку тощо. Молода родина неодмінно оцінить такий ваш крок. Ще одним варіантом може стати креативний календар зі світлинами закоханої пари. Історія кохання на глянцевих сторінках радуватиме ваших друзів весь рік!

Розважальний номер

Ідеальний варіант додаткового подарунка для креативних та талановитих запрошених. Вмієте танцювати, гарно співаєте чи, можливо, наділені акторським талантом? Чудово! Подаруйте вашим друзям чи родичам пісню, танець або веселу сценку. Обов’язково подбайте, аби цей вікопомний залишився на відео!

Відео

Поєднати таланти та веселі фотознімки допоможе ще один варіант весільного презенту в додаток до грошей – креативний відеокліп. До речі, сьогодні дарувати молодятам кліп – без перебільшення один з найгарячіших весільних трендів. Для створення такого шедевру вам знадобиться оператор та монтажер, зазвичай їх можна найняти в одній з відеостудій. Проте обійтись ви цілком можете і своїми силами. У когось з друзів є непогана відеокамера? Чудово! Ви хоча б примітивно, але вмієте монтувати відео в одній з програм? Ще краще! Перш ніж щось знімати, напишіть хоча б приблизний сценарій майбутнього кліпу. Витративши трохи часу та сил, ви отримаєте чудовий результат, який неодмінно сподобається і молодятам!

Портрет молодят

Чудовою заміною традиційної весільної листівки може стати портрет, який ще довго радуватиме пару і нагадуватиме їм саме про день весілля. Сучасні художники малюють не тільки з натури, а й з фото, а окрім звичного паперу зобразити закоханих можна на деревині, тканині та посуді – все залежатиме лише від бюджету та вашої фантазії. До речі, якщо майбутня родина відрізняється гарним почуттям гумору та любить пожартувати (в тому числі над собою) повеселіть їх не просто традиційним малюнком, а милим шаржем або карикатурою.

Джерело

Джерело