12 - 15 червня у місті Вишневе, Київської області, на базі спортивно-тренувального комплексу, проходили Чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту серед дорослих, юнаків та жінок.

Змагання, які тривали чотири дні пройшли за чотирма видами вправ: підйому по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, естафеті та бойовому розгортанні.

Серед дорослих брали участь 27 команд з різних регіонів України та 17 команд в змаганнях серед юнаків. Також на змаганнях приймала участь рекордна кількість учасників, понад 500 спортсменів приїхали до Київської області, аби продемонструвати свої фізичні та професійні навички.

Серед дорослих спортсменів приємно відзначити вдалий виступ пожежного-рятувальника пожежно-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівне нській області Ярослава Мошковського, який став кандидатом в збірну України і хоча Рівне нські спортсмени юнацької вікової групи майже щорічно стають кандидатами в збірну України, це перший представник від дорослої команди, який буде боротися за право представляти нашу країну на Чемпіонаті світу у вересні місяці в місті Банська- Бистриця, Словаччина.

pic