Вода є найбільш важливим джерелом енергії в нашому організмі. І це здається цілком закономірним, якщо взяти до уваги той факт, що наше тіло приблизно на 75% складається з води.

Відсутність живої води в людському тілі знижує ферментативну активність, в результаті чого працездатність падає і людина стає млявою. Крім того вода добре знімає напругу. Вона конче необхідна нашому організму для того, щоб доставляти поживні речовини і кисень до всіх ділянок нашого тіла.

pic

Пов'язано це з тим, що вода циркулює разом з кровотоком. Вона діє як розчинник для поживних речовин і солей, допомагаючи їм краще засвоюватися. Чим більше ми п'ємо, тим більше шкідливих речовин виводиться з нашого організму. Так звані шлаки або токсини виходять разом з сечею і потом. Це одна з найважливіших функцій живої води в людському організмі. Вода допомагає схуднути. Вода виводить з організму все зайве і запускає обмінні процеси. Тому тим, хто прагне скинути зайву вагу, рекомендується випивати 1,5-2 літра чистої води щодня.

pic

SPELE RELAX відновлює життєві сили та психічну рівновагу,адже видобувають її в пісковиках Вендського водоносного комплексу Зіньківського прояву мінеральних природних столових вод на глибині 100 м,о 4 годині ранку - час запуску процесу самоочищення природи та організму людини.

pic

Не уявляю свого життя без води. Кожного ранку натщесерце випиваю дві склянки негазованої води, це ідеальний спосіб для виведення токсинів з організму. Негазована вода SPELE - мій фаворит. Вона м'яка, смачна та корисна. Я спробувала всі чотири види та обрала найкращий для себе. А саме - SPELE relax. Випивайте принаймні 1,5 л. води щодня, і це допоможе Вам почувати себе енергійними, здоровими та позитивними.

Вода покращує травлення. З нестачею води в організмі шлунок перестає виробляти потрібну кількість шлункового соку. Це призводить до ожиріння, неповного засвоєння корисних речовин з їжі, здуття. Гастрити і виразки шлунка також з'являються через нестачу води в організмі. Йому не вистачає вологи, щоб виробити необхідну кількість слизу, що вистилає шлунок і захищає його від руйнівного впливу шлункової кислоти. 4 ГОДИНА РАНКУ час запуску процесу самоочищення природи та організму людини, тому саме у цей час видобувається, SPELE DETOX, очищає організм від шлаків та токсинів.

pic

Нашим суглобам також вкрай необхідна вода. Коли води в організмі недостатньо, загальмовуються всі процеси: зменшується енергетична активність і припиняється вироблення необхідних ферментів. Від нестачі води в організмі хрящова тканина зношується, провокуючи артрози і остеохондрози. Ми більше втомлюємося, гірше міркуємо. А тренуванням і зовсім хочеться сказати: «Прощай». Для того, щоб завжди залишатися в тонусі, досить дотримуватися простого правила і привчити себе пити багато живої води,яка потрапляє безпосередньо в місце розливу та не зазнає фізичних і хімічних змін. 5 ГОДИНА РАНКУ - час пробудження природи смаком гірського повітря та ранковою свіжістю, тому SPELE FRESH освіжає тіло і розум для активного дня людини.

pic

Вода бореться з головним болем. Коли у вас в черговий раз заболить голова, не поспішайте до аптечки і не пийте таблетки. Подумайте, чи достатньо рідини ви випили протягом дня. Адже головні болі - це один із способів, за допомогою яких організм показує, що йому не вистачає води, і він зневоднений. Пара склянок води виправить становище. Причому головні болі пройдуть безслідно і дуже швидко. SPELE CLEAR нормалізує обмін речовин та відновлює кислотно-лужний баланс,адже видобувається о 7 годині ранку – час максимального насичення води збалансованим складом мінералів та мікроелементів.

pic

ДОСТОВІРНІ ФАКТИ ПРО SPELE

- чудово збалансована самою природою Жива Вода має особливо чистий смак та необхідний набір мікроелементів.

-природна Вода містить значну кількість природного хлорофілу, який сприяє збільшенню якості і кількості еритроцитів, уповільнює запальні процеси та виводить токсини з організму.

-гідрокарбонатно-натрієва вода з високим вмістом кремнієвої кислоти зміцнює волосся, нігті та кістки людини і робить шкіру молодою та пружною.

-Вода розливається в пляшки без будь-яких додаткових обробок, що дозволяє зберегти її унікальний смак та ідеальну природну мінералізацію.

-Регулярне вживання Живої Питної Води SPELE підвищує захисні сили та сприяє відновленню організму, покращує самопочуття та робить твоє життя Молодим та Здоровим!

pic

Не вся питна вода корисна для здоров'я людини. Про те, що бутильована вода може загрожувати життю людини, каже академік Владислав Гончарук. За його даними, майже усі зразки бутильованої води, в тому числі так званої "дитячої води", - токсичні."Усі "дитячі води" або токсичні, або супер токсичні. Найпростіша причина - полімерна тара. Через місяць після фасування будь-яка полімерна тара призводить до погіршення якості води. Те саме відбувається, коли воду кип'ятять в полімерних чайниках", - каже Гончарук. Він перевіряв якість фасованої води методом біотестування, яке являє собою тестування на клітинному рівні. Для цього в зразок води поміщалися акваріумні рибки, після смерті яких вчені вивчали, як вона вплинула на їх організм. В Інституті запевняють - вода однаково впливає на всі істоти, тож те, що згубно для рибок, так само діє і на людину. Втім, за його словами, пластикова тара - найменше зло. "Навіть найсвіжіша "дитяча вода" дуже токсична, тому що виробники додають в неї консерванти для збереження товарного вигляду, про що не повідомляється на етикетках", - каже директор Інституту колоїдної хімії та хімії води. Консерванти можуть бути різними. Зазвичай, це срібло, або дуже сильні антибіотики, які придушують розвиток будь-якої мікрофлори у воді. Так само вони вливають і на організм людини.

Ми в соцмережах: FACEBOOK та в INSTAGRAM.

Наш сайт: SPELE.

Наш номер телефону: +38 067 838 35 35.