На автодорозі «Київ-Чоп» у Дубенському районі сьогодні, другого липня, близько 14 години сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 30-річна киянка, керуючи автомобілем «Mercedes ML», рухаючись зі сторони Львова у напрямку Рівного, поблизу села Птича не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху та злетіла в кювет. Там позашляховик зіткнувся із автобусом «Mercedes 404», який з’їхав туди учора.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водій іномарки та пасажир, 46-річний житель столиці. У жінки медики діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та садна. У чоловіка – травму плеча, ключиці, грудної клітки, рвані рани вуха та голови. Обох госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Попри всі намагання медиками врятувати чоловіка не вдалося, він помер у лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре звертаються до водіїв суворо дотримуватись правил дорожнього руху, особливо під час погіршення погодних умов.

Відділ комунікації поліції Рівне нської області