Про початок акції протесту повідомляють місцеві жителі на своїх сторінках у соціальній мережі.

Вчора, 3 липня, на повторній 18 сесії Млинівської селищної ради депутати прийняли проект рішення щодо об'єднання Млинівської гуманітарної гімназії та Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. Це означає що вони припиняють своє існування як юридичні особи та об’єднуються у Млинівський ліцей.

Але місцеві жителі виступають проти такого рішення. Вони повстали проти закриття гімназії та заявили про готовність блокувати траси та навіть оголосили голодування.

"Зараз в сквері навпроти Млинівської селищної Ради люди протестують проти рішення сесії." - повідомляє на своїй сторінці млинівчанка Тетяна Мялова додаючи до тексту фото.

За розповідями місцевих жителів до табору голодувальників долучились четверо осіб. Серед них і Любомир Волошин -колишній випускник закладу та батько двох гімназисток. Він десятки раз, ще з початку війни, їздив на передову та возив від млинівчан допомогу захисникам.

Як говорить сам пан Волошин, голодування оголосили на знак протесту проти свавілля місцевої влади і правоохоронців.

Ця інформація швидко розповсюдилась в соціальній мережі та знайшла, як і прихильників цього протесту, так і тих хто його не підтримує.

pic



pic



pic



pic



pic