Сьогодні у Рівному студенти побігли. Але не з пар, а на естафету. Молоді атлети із семи вишів України забігом вшанували пам'ять засновника кафедри здоров'я у Рівненському Міжнародному економіко-гуманітарному університеті та видатного пропагандиста здорового способу життя професора Віктора Завацького.

На рівненському стадіоні авангард - авангард студентської молоді. Спортсмени-атлети із семи вишів країни приїхали вже на сьомі змагання з легкоатлетичних естафет пам'яті Віктора Завацького.

Студенти на стадіоні - студенти на трибунах. Останні прийшли підтримати свою команду та ідею пропаганди виховання здорової нації. Адже саме вона і є основою естафети імені Завацького.

Вчора змагалися команди з вищих навчальних закладів Луцька, Львова, Чернівців, Рівного.У програмі - естафети 4 по100, 4 по 400. Та біг на 800 метрів. окремо для дівчат і для хлопців. Студенти кажуть, що бігтимуть із задоволенням.

Для переможців нагороди, для решти - хороший настрій та здоровий дух. Останній. впевнені організатори змагань і є тим головним, за що таки варто поборотися.