Наш Ангел-Охоронець все життя знаходиться поруч з нами, оберігає і спрямовує. Але часто за доводами розуму і життєвою метушнею ми не чуємо його підказок. Як навчитися чути свого Ангела-Охоронця?

Іноді ми чуємо легкий шелест його крил і в душі залишається дивне відчуття дива, тінь спогадів. Часто ми називаємо голос Ангела інтуїцією, яка оберігає нас від неприємностей і підказує правильний шлях. Як розвинути в собі цю корисну якість?

Спосіб життя

Нам набагато легше почути свого Ангела-Охоронця, коли наш розум спокійний. Будь-яке рішення, прийняте в тиші розуму - буде правильним, в метушні - хибним. Постарайтеся позбутися від зайвого шуму у вашій голові. Поменше дивіться телевізор, більше займайтеся спортом, гуляйте на свіжому повітрі, достатньо спіть, правильно харчуйтеся, приділіть увагу духовним практикам, молитві, медитації. Почути голос Ангела-Охоронця заважають змінені стани свідомості, пов'язані з алкоголем, наркотиками, нікотином.

Звертайте увагу на перші думки

Як правило, перше очевидне рішення, яке приходить в голову - найвірніше. Але потім ми починаємо його обмірковувати, підключаємо логіку, нам здається, що це занадто просто і ми від нього відмовляємося. У складній ситуації згадайте, яке рішення першим прийшло вам в голову. Саме воно і продиктовано не логікою, а голосом Ангела.

Приймайте знаки долі

Часто в метушні ми не звертаємо увагу на те, що відбувається навколо нас, але ж наш Охоронець постійно відправляє нам різні знаки на життєвому шляху, потрібно тільки вміти бачити знаки Всесвіту. Будьте уважніші до деталей, подібні вказівники на дорозі вкажуть вам правильний шлях.

Довіртеся Всесвіту

Нам хочеться все контролювати, але це лише ілюзія контролю, адже дуже багато залежить не від нас. При цьому ми витрачаємо на них безліч ресурсів, пливемо проти течії і вибиваємося з сил. Наберіться мужності і перестаньте сумніватися в собі і в своєму внутрішньому голосі. Опору в вашому житті стане менше, а везіння більше.

Навчіться бачити прогрес

Звертайте увагу на ситуації, коли ваша інтуїція вас не підвела, записуйте випадки, коли завдяки підказкам свого Ангела-Охоронця вам вдалося прийняти правильне рішення. Так ви зможете довести собі, що шосте чуття вас не обманює, і уважніше прислухатися до внутрішнього голосу.

ДІЗНАЙТЕСЯ ТАКОЖ:

12 чарівних днів після дня народження: що робити, щоб щастило цілий рік

Що Ви знаєте про День Ангела? [Тест]