Вчора, 9 липня о 22:52 до служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, що сталася в м. Рівне по вул. Рівненська.

На місце події відразу було направлено рятувальників аварійно-рятувального загону спеціального призначення, рятувальників аварійно рятувальної частини спеціального призначення та оперативно координаційний центр області.

Прибувши на місце події рятувальники встановили що сталось зіткнення легкового автомобіля марки «ВАЗ» з припаркованим вантажним автомобілем «ЗИЛ». В легковому автомобілі марки «ВАЗ» знаходилась газова установка, щоб попередити загрозу короткого замикання та займання машин вогнеборці відразу зняли клеми з акамулятора легкового автомобіля «ВАЗ», та відбуксирували легковик на узбіччя. В результаті дорожньо-транспортної пригоди медики госпіталізували водія та пасажира легкового автомобіля марки «ВАЗ». Рятувальники детально оглянули місце ДТП та переконались, що витоку пального з деформованих автівок не має, та життю людей нічого не загрожує.

Для надання допомоги було залучено 8 рятувальників та 3 спецавтомобіля.

Наразі усі обставини даної ДТП з’ясовують працівники поліції.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне Управління ДСНС України у Рівне нській області.