В селі Хрінники Демидівського району знаходиться оздоровчий комплекс «Чайка», який є щорічним учасником Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Зараз тут відпочиває понад сотня дітей з багатьох областей України. Майже всі вони стали учасниками цього спортивного свята. Керівники фізичної культури розподілили школярів на десять рівносильних команд, до складу яких увійшло по десять учасників від наймолодшої до найстаршої вікової групи.

На місцевому стадіоні під керівництвом працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради молоді спортсмени будували на швидкість спортивні вежі з м’ячів різного розміру, вправлялися з ключками для флорболу, тенісними ракетками, скакалками та іншим інвентарем. На кожному новому старті організатори детально пояснювали їм правила і давали поради як краще виконувати завдання. Тому, в деяких естафетах різниця в результаті переможців і команди, яка фінішувала останньою відрізнялися на лічені секунди.

А за таких щільних результатів, навіть долі секунди відігравали важливу роль. Цього разу трішки більше таких секунд у своїх суперників виграла команда з символічною назвою «Чемпіони», яка й стала першою в загальному заліку. Колектив «Імпровізація» став другим, а третя сходинка підкорилася «Форсажу». В індивідуальних конкурсах сильнішими за своїх опонентів були Базікова Анастасія і Літанський Кирило.

На завершення всі переможці і призери, а також ті, кому пощастило трішки менше, отримали спортивні сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області. Окрім цього діти стали учасниками акції Національного олімпійського комітету України - «100 days to Buenos Aires» 100 днів до Буенос-Айреса), яка з 28 червня проводиться в соціальних мережах з нагоди ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться з 6 по 19 жовтня в м. Буенос-Айрес (Аргентина).