«Біблія для дітей» надрукована плоскодрукованими буквами та шрифтом Брайля.

16 липня 2018 року о 12.00 у Інтернет-центрі «Окуляр» Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки, вул. Короленка, 6 відбудеться презентація корекційних засобів навчання для дітей з інвалідністю по зору. Для самих маленьких буде презентована «Біблія для дітей» надрукована плоскодрукованими буквами та шрифтом Брайля.

Програма заходу

12.00 – офіційна передача громадською організацією «КЛУБ РОТАРІ МІСТА РІВНЕ» корекційних та реабілітаційних засобів відокремленому підрозділу Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» у Рівне нській області, придбаних відповідно до глобального гранту №1866739 Ротарі Фауйндейшн «Початкова освіта, грамотність та соціалізація незрячих та слабозорих людей у м. Рівне ». Дане обладнання сприятиме розширенню послуг Інтернет-центру «Окуляр» Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки.

12.30 – презентація та передача «Біблії для дітей» начальним закладам Рівне нської області, які займаються дітьми з порушеннями зору та незрячими, а також дітям, які навчаються за інклюзивною формою навчання. Видання книги здійснене за благословенням Преосвященного Владики Йосифа Міляна, Єпископа-помічника Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви, натхненник та керівник проекту - Ростислав Комаренко, волонтерський рух «Заплющ очі. Дивись серцем».