Вчора, 13 липня о 13:05 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Дубенський р-н, с. Панталія, вул. Зелена, 66.

На місце події негайно було направлено два відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно. Прибувши на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла у дерев’яній, критій шифером по дерев’яній обрешітці розміром 6×12м. господарській будівлі. Існувала загроза перекидання полум'я на поруч розташований житловий будинок, проте завдяки оперативним та своєчасним діям рятувальників загрози вдалось уникнути. Завдяки професійним діям рятувальників На ліквідацію було подано 3 водяних ствола. О 13:27 пожежу було локалізовано, а о 15:12 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю по всій площі, дрова 3м3, солому 5т, речі домашнього вжитку та пошкоджено стелю по всій площі. До ліквідації пожежі було залучено дві автоцистерни та 7 чоловік особового складу. Причини пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.