Вчора, 14 липня, у Рівному відбувся захід, на який в соціальній мережі facebook активно ((http://rivne1.tv/news/92567)(запрошували рівнян)) долучитися до так званої толоки.

На захід завітали усі небайдужі до головної артерії міста. Адже на сьогоднішній день питання чистоти річки Устя та її порятунку є досить актуальним.

За словами Інни Мулявки: Даний захід не є панацеєю для вирішення глобальної проблеми, а є закликом усіх об'єднуватися і рятувати річку вже. Усі ми прекрасно розуміємо, щоб очистити Устю, треба не один рік. Але якщо ми почнемо зараз є шанс її врятувати.

pic

pic

pic

pic



pic

Окрім молоді міста на прибирання прийшли і діти разом із батьками.

pic



pic

Організатори закликають усіх мешканців міста не стояти осторонь проблеми, а об'єднуватися для її вирішення. Адже наявність річки у місті дуже позитивно впливає в першу чергу на здоров'я рівнян, а також формує естетичне Рівне та створює додаткові можливості для відпочинку. Але це можуть робити тільки здорові водойми.

pic



pic



pic



pic

Змінюється клімат, і ми просто потребуємо такий водний об'єкт в місті. Але поки влада не почне приймати рішення стосовно скидання нечистот до річки та міського озера, проблему з очищенням буде вирішити дуже важко , - говорить прес-секретар "ЕКОКЛУБУ" Рівного Інна Мулявка.

pic



pic

Після прибирання учасники заходу поділилися своїми враження від проведеного дня:

Якщо Ви хочете стати частиною змін у Рівному, долучайтеся та слідкуйте за усім, що відбувається до ЕКОклубу.