До поліції учора, 15 липня, близько о пів на четверту ночі повідомили медики, що до них доставили підлітка із ножовим пораненням.

Поліцейські встановили, що 17-річний мешканець села Залужжя разом із товаришами відпочивали у центрі села. Невдовзі туди приїхала компанія із сусіднього села Миляч, які теж були напідпитку. Між молодиками виникла бійка, у ході якої 17-річний місцевий житель отримав проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Друзі пораненого зателефонували батьку, який завіз його до лікарні. Хлопця госпіталізували у хірургічне відділення.

Поліцейські Дубровицького відділення поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний житель села Миляч. Коли поліцейські навідалися до його помешкання, той зізнався у скоєному і видав ніж, яким наніс тілесні ушкодження неповнолітньому.

Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Нападнику вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до медичного освідування, молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі, строком від п’яти до восьми років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.