Будують «з нуля» чи проводять реконструкцію - на Рівненщині активно ведуться будівельні роботи на різнопланових об’єктах. Це - школи, дитсадки, амбулаторії, дороги та спортмайданчики.

Нагадаємо, з Державного фонду регіонального розвитку для області виділили 214 мільйонів гривень. На умовах співфінансування ці кошти спрямують на 27 об’єктів будівництва в Рівне нському, Дубровицькому, Здолбунівському, Сарненському, Рокитнівському, Дубенському, Костопільському та Острозькому районах.

Лише у Березному будівельники працюють над двома вагомими об’єктами. У місті нині зводять коробку нового дитячого садочка, потреба в якому виникла через нестачу місць в інших дитсадках.

Заклад дозволить забезпечити повноцінне функціонування восьми груп, а також належний рівень освіти дошкільнят. А ще – це близько трьох десятків робочих місць. На будівництво ДНЗ спрямують близько 30 мільйонів гривень. З яких понад 26 мільйонів кошти ДФРР, решта - з місцевого бюджету.

Окрім цього, в Березному тривають роботи з реконструкції очисних споруд, що полягають в їх розширенні та збільшенні потужності.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.