Вслід за районними державними адміністраціями знайомство із програмою «Безпечне місто» та її «мозковим» центром – ситуаційним відділом Головного управління Нацполіції продовжують голови об’єднаних територіальних громад області.

Про специфіку програмного забезпечення та відеонагляду присутнім розповідають представники компанії, яка реалізовує проект в Україні Олексій Вихристюк та Фелікс Хсу.

Програма — комплекс заходів, спрямованих на встановлення відеокамер у місцях, які є стратегічно важливими для кожної громади, індивідуально.

«Даний проект — фундамент для прогресу в усіх сферах людської діяльності від безпеки жителів громади до благоустрою населеного пункту», - зазначив заступник начальника поліції області Людвіг Файт. – Сьогодні дуже важливо розвивати систему відеоспостереження та аналітики, щоб здобуту інформацію ефективно та законно використовувати для захисту життя і здоров'я наших громадян».

Аби донести важливість встановлення та функціонування камер відеоспостереження такі зустрічі проводитимуться з головам ОТГ усіх районів області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області .