(*GoRich*) - поп-проект від фронтмена гурту Man-Gust (*Гурича Річарда*).

Річард Гурич брав участь в українських-співочих проектах, як сольно так і в складі гурту "Man-Gust". Тепер співак презентував свій сольний проект - виходом кліпу на пісню "Come on".

Музика була написана самим Річардом, звукорежисером, аранжувальником виступив - Іван Рокіщук. Слова для пісні написав Макс Корсакоф, а кліпмейкером, який відзняв роботу став Юрій Ясковець, відомий у Рівному відеограф.

Зйомки проходили на території фосфогіпсових терикон чи білих гір, що знаходяться за Рівне азотом.

Річард Гурич говорить, що зйомки кліпа відбулись спонтанно. В один момент вони сиділи в машині та домовлялись з Юрієм про зустріч, а вже через декілька годин були на місці та дивились як все виглядає в кадрі.

"Спочатку я зустрівся з Олегом Пухом, якому розповів взагалі за ідею відзняти такий кліп. Він вислухав мене, але знімати сам не захотів, бо він фотограф та більше спеціалізується на цьому. Тоді він порадив мені Юрія Ясковця - відеооператора. Який і став моїм кліпмейкером. А Олег долучився до організації зйомок та в усьому допомагав."

Окрім головних героїв, до зйомок було залучено лише пару людей. Головною красунею кліпу стала фотомодель Олена Павлюк.

В соціальних мережах відеоробота набирає популярності, в коментарях користувачі висловлюють свої позитивні враження після перегляду кліпу. Ми запитали Річарда чи були ті, хто критикував його роботу?

"Критика звичайно була. Насамперед від рокерів, вони говорили що їм не подобається формат та взагалі очікували від мене трохи іншого. Деякі говорили, що таки пісні вже не для мене та я вже застарий для такого.".

На питання чи чекати фанатам співака випуску альбому чи EP, точно говорить - що ні. За його словами це вже давно застаріла практика, тепер модно випускати по одній пісні разом з кліпом.

Також співак додає, що вже скоро він випустить ще пару синглів англійською мовою, а потім можна буде задуматись й над україномовним хітом.