Сезон відпусток у самому розпалі, якщо ви ще тільки збираєтеся відправитися до моря, скористайтеся невеликими хитрощами для комфортного відпочинку на пляжі. Які Лайфхаки знадобляться вам на пляжі?

Якщо знати деякі секрети, можна істотно полегшити собі відпочинок на пляжі, зробити його більш безпечним і комфортним. Тоді відпустка буде тільки в радість!

- На пляжі взуття дуже швидко нагрівається і одягнути його після купання іноді стає важко. Щоб цього не сталося, переверніть свої шльопанці підошвою вгору і сховайте під лежак або під парасольку.

- Якщо ви трошки підгоріли, то вгамувати свербіж і зняти почервоніння шкіри допоможе натуральний йогурт. Просто змастіть їм обпалені ділянки шкіри і почекайте поки він вбереться.

- Щоб не пити на пляжі теплу воду, заповніть пляшку на третину і покладіть в морозилку. Коли замерзне, долийте в пляшку воду. Лід буде поступово танути, охолоджуючи воду і ви зможете довше насолоджуватися її прохолодою.

- Щоб сховати телефони, гроші та ключі від номера захопіть з собою на пляж дитячий підгузник. Так, так! Покладіть весь вміст всередину і поверніть. Повірте, навряд чи який-небудь злодюжка, захоче розгорнути підгузник.

- Щоб отримати ідеальну рівномірну засмагу, перед походом на пляж з'їжте морквину або випийте морквяний фреш. Кератин і вітамін Е, які містяться в моркві, зроблять вашу засмагу надзвичайно красивою і захистять шкіру від сонячних опіків.

- Щоб морська сіль не зіпсувала ваше волосся, візьміть з собою на пляж пляшку прісної води і обполіскуйте їх кожен раз після купання. Так у вас є шанс повернутися додому не із пошкодженим волоссям на голові. І, звичайно, не забувайте про головний убір, який необхідний дорослим не менше, ніж дітям.

- Щоб в телефон не потрапляли пісок і вода, покладіть його в невеликій зіп-пакет. Він щільно закривається, тому телефон буде надійно захищений, а в разі, якщо вам хтось подзвонить, ви зможете відповісти навіть через плівку.

- Від всюдисущого піску на ногах вас врятує дитяча присипка. Досить просто посипати нею мокрі ноги, вона швидко вбере вологу, а вам залишиться лише обтрусити сухий пісок.

ЦІКАВО ЗНАТИ:

Життя у великому місті. Американські вчені довели, що мегаполіс підвищує рівень щастя

Жителі, яких країн є найбільш щасливими