Сьогодні, (*23 липня,*) відбулося (*судове засідання у справі власника маршрутки*), яка потрапила у жахливе ДТП на Житомирщині.

Корольовський районний суд Житомира обрав власнику маршрутного транспорту запобіжний захід у виді домашнього арешту терміном на 60 діб.

У ході судового засідання стало відомо про про факт технічної несправності транспортного засобу. Зі слів обвинувачення, в маршрутки під час поїздки відмовили гальма. Власник, в свою чергу, повідомив, що інформація про несправні гальма маршрутки не відповідає дійсності і своєї провини не визнає.

За даними журналістів, у залі суду власнику маршрутки стало зле і на допомогу викликали медиків.

У ході розслідування було встановлено: технічний стан мікроавтобуса та його обладнання не були забезпечені згідно з вимогами стандартів, які стосуються безпеки дорожнього руху і правил технічної експлуатації. Окрім цього, власник допустив до керування стомленого і виснаженого водія.

Також начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик повідомив, що одну постраждалу уже виписали із лікарні. Ще 3 потерпілих планують виписати у найближчі дні.

ДО ТЕМИ: Серед постраждалих є рівняни. Офіційні коментарі та список загиблих у ДТП під Житомиром [ФОТО/ВІДЕО]
У ході розслідування ДТП, в якій загинуло 10 осіб, поліцією затримано власника маршрутки
На міжнародній трасі Київ-Чоп в ДТП загинуло 10 пасажирів [ФОТО]
Страшна ДТП на Житомирщині: маршрутка мала рівненську реєстрацію
ДТП на Житомирщині: президент доручив надати допомогу постраждалим [ФОТО]

Фото: zhitomir-online.com